Vad som händer och sker

Ni undrar om jag lever och vad det isåfall är som sysselsätter mig till den grad att jag försummat allt vad dator heter. 

Oroe er icke! Här kommer bilder!

En vacker dag landade min stilige karl i landet mitt, och efter det blev inget sig likt. En dag bestämde han till exempel att vi skulle låna cyklar och motionssightseeinga. Det gjorde vi också. I sju och en halv mil. Tills rumporna nästan trillade av. Jag krävde stretch- och fotograferingspaus vid fler en ett tillfälle. Tugga nu, så jag får till en bra bild, sa jag till Jacob. Och han lydde. 


Sen fyllde Emma år. Lämnade tonåren bakom sig, och så även synen, vad det verkar. Utstyren som nedan blev hon lämnad i främlingars våld. Främlingar som enbart med hjälp av fint formulerade lappar skulle leda henne till de väntande kamraternas tillhåll.


Och lycklig blev hon då hon kom fram, ty där väntade storslagen festmåltid och snygga kamrater och solsken och befrielse från blindstav och skidglasögon. Och solen fortsatte att skina och glädjen att hava sin karl i närheten fortfor. Parken blev även helgens tillhåll, där böcker lästes, förbirultande hundar klappades och solen fick smeka vår vinterbleka hud med sina upplivande strålar. Aftnar tillbringades på välfyllda uteserveringar. Jag gjorde ett försök att fånga det hela på bild och insåg först senare att jag i förgrunden råkat få med en enorm sophög. Sedan fick Jacob ta kort på min solrosiga hy och mina solstingiga ögon. Men så en dag, for lyckan tillbaka till Svea Rike. Kvar blev jag med ensamheten och den fortfarande strålande solen. Så jag begav mig ut för att söka sällskap på annat håll. Hittade bland annat några sköna flamingosar som chillade i ett hörn. Och sen vandrade jag litegrann hit och dit och nerför en jättebrant backe och gladdes en smula över världens skönhet. Och middagade med glada vänninor. 


Sedan läste jag väderrapporten i tidningen och insåg att det finns en risk att de föregående dagarnas sparsamma blogguppdateringar blir en bestående trend. 

Kommentarer
Postat av: sandy

men så avundsvärt härligt du verkar ha det! =) den där solen skulle jag gärna ta del av! =)

2011-04-07 @ 11:23:49
URL: http://chilibearnaise.blogg.se/
Postat av: Myaraq - den där lilla svenskimån

jöss... så fint!

2011-04-07 @ 15:21:28
URL: http://myaraq.blogg.se/
Postat av: frikadellen

Åh så härligt! Och vi har samma färger du och jag! På såväl hud som hår som ögon!

2011-04-08 @ 15:46:06
URL: http://frikadellen.blogg.se/
Postat av: Markus of Lund

alltså. det här med att läsa dina små fyndigheter och betraktelser i finaste "Berts Betraktelser"-stil är angenämt. tack tack. kul att även känna igen DenDärJacob, även om det nog var sisådär ett och ett halvt decennium sedan jag skådade honom. om jag ser rätt. då var han en Drakar&Demoner-nörd. vill jag minnas. hua, vad tiden går fort.2011-04-14 @ 23:48:46
URL: http://www.myspace.com/sirfrankmarkus

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0