The first uppdatering of the blogg

God afton gott folk.
Hoppas allt står väl till och att ni uppmärksammat faktumet att det inte bara är jag som släpper nytt idag. Jenny delgav oss alldeles nyss den glada nyheten att även Tingseks nya plattis kommit ut på Spotify. Ganska precis samtidigt som den släpptes i butik med andra ord, om jag inte fattat saken fel. Stämningen är alltså tipptopp och hemskt svängig i lägenheten ikväll.

Generös som jag är önskar jag såklart att jag kunde dela med mig av glädjen och om jag varit något mer teknisk hade jag eventuellt kunnat skänka er en sån där käck länk. Dessvärre får ni nöja er med uppmaningen att söka på Tingsek själva på spotify, alternativt annan lyssnapåmusiksida. Ni kommer inte ångra er!

En annan trevlig sak som hänt oss idag kan ni beskåda nedan:


(Gästartist: sambojenny och skatten/godispåsen)

Vi hittade värsta skatten när vi var ute och spontanpromenerade. Ganska härligt faktiskt!
Så nu har vi både underhållning och mat kvällen lång. Gamlestan är sannerligen en guldgruva.

I övrigt har dagen varit fett händelserik. Jenny (bruden på bilden), jag, johanna, anna och sara har studerat både länge och väl på stadens språkcafé. Där har vi också träffat en massa exotiska människor och lyssnat på de många exotiska språken de pratade. Vi har spanat på bäbisar och ängslats lite över kommande barnafödande och dessutom hunnit halsduksshoppa, äta pesto, checka läget med blondinbella, schulmannabröderna, stinalee och bäbisen och dessutom damma bokhyllorna.

Kära nån vilken dag. 

I sann blogganda frågar jag också vad ni gjort idag.
 Vad har ni gjort idag, kära läsare?

 


Yes, här är jag

Yes. God eftermiddag gott folk och tack för det hjärtliga välkomnandet. Det värmer verkligen hjärtat mitt, att se det massiva intresset för vad jag har att säga. Så för att tillmötesgå era önskningar och behov är det väl bara att sätta igång med presentationer och dylikt.


Jag är alltså en aderton år gammal dam som, när jag slösittande i min monstermjuka säng undersöker den nya datans lika nya webbkamerafunktion, ser ut sisådär såhär:

(Att döma av förvåningen i min blick är jag inget direkt teknikfreak. Trots det spenderar jag en ansenlig mängd av dagens timmar framför den lilla rosas skärm. Underligt kan man tycka )
 
Japp, aderton år är jag alltså fylld och bosatt är jag i Göteborg. Här spenderar sedan en tid tillbaka mina dagar ihop med två styckna kombosar.På min mindre fria tid brukar jag hänga på Göteborgs Universitet, där jag försöker fördjupa mig i det tyska språket. Och på den friare tiden brukar jag bland annat äta pesto, läsa bloggar, måla naglar, dansa disko och oroa mig rätt så mycket över min framtid.
 Det sistnämnda är det dock slut med idag. Dagens framtidsplan innebär nämligen att starta en framgångsrik blogg. Med hjälp av den skall jag sysselsätta mig, komma till djupa insikter, nå ut till människor, förändra mitt liv och förändra världen! Motivationen ligger på topp och jag hoppas att ni är lika pepp som jag!

ps. senare kommer ett inlägg om min dag. Jag har nämligen förstått att regelbundna uppdateringar och massa läckra webbcambilder är en del av nyckeln till bloggframgång. 

catchupwithyalater. puss
 


En världsnyhet!

Mina damer och herrar, låt mig presentera framtidens litterära hopp, en frisk fläkt i bloggarnas värld, namnet som snart kommer finnas på allas läppar! Jag ger er Ida Linnea, som från och med nu och förhoppningsvis lång tid framöver kommer liveblogga från världens centrum: Gamlestan.

-Välkommen Ida Linnea!

-Tack, tack så rysligt. Och tack för presentationen. Jag blir ju alldeles knäsvag av all publicitet!

-Ja, du är ju en av våra mest lovande nätskribenter i nuläget. Hur känns det?

-Jag känner mig i sanning hedrad över uppmärksamheten. Inte kunde jag tänka mig att min ringa comeback skulle orsaka sådant mediejubel. Kära hjärtanes då.

-Det finns ju en del förväntningar att leva upp till nu ja. Minst sagt. Har du utarbetat någon speciell strategi för att fånga läsarnas uppmärksamhet?

-Jo, jag har ju researchat en del. Kollat utbudet så att säga. Samlat på mig tips från mer erfarna bloggare, så det här borde ju gå väl. 

- Ja det får vi sannerligen hoppas. All lycka och välgång önskar vi dig. Och, we´ll keep an eye on you, som man säger i staterna. 

Och därmed lämnar vi över ordet till självaste huvudpersonen för vidare presentation.
Tack! 


RSS 2.0