Angående polarna och kvällen

Kvällen är så att säga slut och ni undrar självfallet vad jag haft för mig, vem jag sällskapat med och varför jag inte hört av mig på så länge.
Vänner, var icke oroliga. Jag har fortfarande livet och hälsan i behåll  och har dessutom haft en händelserik och go kväll. Magnus och Frida har varit här. Eller, Frida är fortfarande här. (Varför har jag då tid att blogga, undrar ni då. Varför tar jag inte vara på min besökande väninna? Jag kan förklara att Rebecka och Frida håller på att skratta hysteriskt och mycket åt någonting jag inte förstår och därför tar jag tillfället i akt. Är effektiv och lägger upp fräscha bilder) Här har ni kvällen, i bilder.

Vi har spelat alfapet. Rebecka slog upp alla tvivelaktiga ord i svenska akademins ordlista. Rätt ska vara rätt enligt Rebecka och det tycker vi är redigt och bra för det mesta.


Själv tycker jag det är väldigt bra att nitdoja är ett riktigt ord då det gjorde mig till matchens överlägsna vinnare. Grattisgrattis. Tack så mycket.


Sedan lagade vi massa mat med massa vitlök i. Magnus tyckte inte att vitlök var någon bra idé. Det tyckte vi andra. Mmmm, sa vi!


Sedan upplevde vi något alldeles nytt och spännande och fascinerande. Vi besökte det lokala vattenpipefiket. Där var vattenpiporna jättestora och jätteeffektiva. Gästerna var också jättemånga och såg alla ut att vara av utländsk härkomst. För säkerhets skull satte vi oss i det ena hörnet och lät dem sitta i det andra hörnet. Man vill ju inte integrera sig för mycket och så.
 
Ovan ser ni Rebecka in action. Hon provar tobaken med rödvinssmak. Funkade tydligen bra att döma av blicken.

Sedan provade jag också. Det gick bra. Jättebra. Jag blev snurrig och dan.   

Sedan gick vi hem och lökade med chips och notting hill. Bokhandlaren och skådespelerskan fick varandra på slutet och vi blev alla lyckliga. Kvällen kändes lyckad. Känns lyckad.
Nu ska vi sova djupt och länge. Imorgon är nämligen en stor dag. En söndag. En kyrkdag och en dejtdag. Härligt. Vi hörs Puss

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0