En lista

I juletider som dessa då allt är frid och fröjd och härligt och stämningsfullt skulle man kunna tro att en etablerad bloggerska som jag skall ha samlat på sig en hel hög intressanta blogginläggsuppslag att författa litterära mästerverk kring. Det har jag dessvärre inte. För stunden. Märk dock att detta inte betyder att livet för stunden inte är festligt. Festligt är precis vad det är. Låt mig därför bjuda er en enkel, men härlig lista. (För att alla älskar listor) Här kommer den. Håll till godo!

Festliga saker som hänt idag:

1. Ida och Syster vaknar i systers rum. Inser att det snöar fantastiskt mycket. Att det antagligen snöat lika fantastiskt mycket hela natten. Att det är vinter. Att det är jul! Bestämmer sig därför för att väcka systers övriga gruppboende med spontanluciatåg. Festligt!

2. Syster inser att gruppboendet hon bor i har ett överskott på mashmallows som bör ätas upp. Till frukost! Festligt!

3. Syster och Ida springer under dagens hysteriska julklappsshoppingstund helt spontant in i sin gemensamma far. Far och döttrar grips samtidigt av hungrighet. Far bjuder döttrar på kinesisk mat i riklig mängd. Festligt!

4. Ida packar inför resa till lantligare trakter. Inser att Jenny snott Idas kjol. Inser att Jenny hamnat i underläge gentemot Ida. Inser att Jenny är utpressningsbar. Byter till sig megatrevlig stickad tröja. Festligt!

5. Idas och systers far har laddat bil med härlig klassisk musik inför hemfärd. Festligt!

6. Idas och systers och far möts vid framkomst av härlig moder, julpyntat hem och pepparkakerulltårtebakelser. Festligt!

7. Idas barndomspolares mor deltager i postkodmiljonären. Festligt!

8. Idas barndomspolares mor vinner sjuuukt mycket pengar i postkodmiljonären. Festligt!

9. Ida hinner välja sovplats före Syster. Ida får den goa sovplatsen. Festligt!  


Såhär kan det till exempel se ut då en mor har bakat pepparkaksrulltårtebakelser och plockat fram det rara porslinet som inte under några omständigheter får diskas i någon typ av maskin.

Såhär kan det se ut då man tittar ut genom ett vardagsrumsfönster och inser att det är ganska snyggt.

Ja. Tack för nu. Godnatt. Puss

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0