Svårigheter

Jo. Jag har gått in på den ödesdigra internetsidan studera.nu idag. Alldeles nyss. För att så att säga säkerställa en lärorik framtid i Göteborgstrakten.

Ja, kära nån vad tankarna snurrat ikring i huvet de senaste minutrarna. De senaste dagarna, veckorna och månadernas framtidsbeslutsångest liksom hopade sig i skallen min tills det blev alldeles svart och jag inte riktigt kunde tänka någon vettig tanke alls.

Så nu ska jag lägga ner det hela och titta på dokumentär om en kille som har tourettes syndrom. För att få lite perspektiv på mina problem och så då va.  Mitt hus och min rondell, som inom kort kommer att avlägsna sig från mitt liv. 
Kommentarer
Postat av: Myaraq - den där lilla svenskimån

betyder det att du kommer hm snart va?

2011-03-21 @ 06:45:42
URL: http://myaraq.blogg.se/
Postat av: Frkadellen

Min dator hänger sig VARJE gång jag vill kommentera på din blogg! Otroligt! Jag fick skriva detta från min mobil för att nå fram! Galet... jag ville iaf önska dig STORT lycka till med dina STORA val. Det är inga enkla val de där!

2011-03-21 @ 21:00:19
URL: http://frikadellen.blogg.se/
Postat av: Rebecca Utan Räkor

Det är vi fler som har. Min ångest är total. Vill gå några år till på gymnasiet.

2011-03-21 @ 23:21:35
URL: http://alltutom.blogg.se/
Postat av: maria

hihi, vilken söt liten rondell :)

2011-03-22 @ 02:42:51
URL: http://mariaaa.ratata.fi
Postat av: Gaymasen

Haha, blev perspektiven vida då?Och det låter klokt. Eller ja. Stora och svåra beslut är aldrig roliga att ta men samtidigt man vill ju komma någonvart och inte stampa på samma ställe hela tiden. Inte för att jag tror du gör det men du fattar. :D

2011-03-22 @ 14:30:18
URL: http://gaymasen.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0