Grannarna del 4 (sprödhåriga tovan från norr)

Grannresans sista anhalt får bli hos tanten vi kallar den sprödhårga tovan från norr. En naturälskande och tystlåten lintott med rötterna i skandinavien, som antagligen heter Svea. Eller Karin.

Troligtvis tillbringar hon sina dagar med att göra det skandinaver gör bäst: serverar exotiska köttbullar till glada schweizare och genomresande turister. Och på fritiden täljer hon dalahästar eller begraver sig i den strindbergska litteratur, som hennes bokhyllanbillybibliotek till största del består av. 

Sitt tunna och torra hår tvättar hon, som synes, i Fructis Streanghtening Shampoo, eftersom hon tror att de gröna flaskorna signalerar miljömedvetenhet och kvalitet. Och under tiden hon gör det, brukar hon allt som oftast gnola på en eller annan gammal cardiganslåt. Alternativt klämma till med en klassisk jojk, för att hedra hembygden sin. 

Och när hennes hår är färdigstärkt och glansat iklär hon sig sitt stilrena och ack så praktiska fjällrävenställ och ger sig ut på långpromenad i den friska och uppfriskande luften. 



Eller... så tillhör shampot någon halvsunkig svenskkyrklig volontär, som föredrar thaigryta framför köttbullar, föredrar austen framför strindberg och aldrig lyckats tälja något mer avancerat än en smörkniv. 

Kanske.

Kommentarer
Postat av: fridolina

svårt att veta det där.. klurigt.

2010-10-30 @ 16:35:59
URL: http://fridano.blogg.se/
Postat av: Gaymasen

Haha, inte alltid lätt!



Jag har så tjockt hår att du kan få hälften och det syns ändå inte att hälften är borta. ;D

2010-10-30 @ 17:12:56
URL: http://gaymasen.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0