Ett piratparty

About the piratparty ja. Den fräcka festen som emma helspontant blev bjuden till av en främling på linbanan och som vi alla, glada i hågen men utan piratutstyrslar tog oss till i lördagskväll och kom hem ifrån en bit in på söndagmorgonen.



Bilderna är här, som vanligt stulna från sällskapets enda och snyggaste kanadensiska Keely, eller tequeely som hon ibland kallas.



Här syns hon tillsammans med Fredrik från stockholm, när hon skräms av skeppsråtta. Det är dock sådana saker man får vänja sig vid som sjörövare...

 

...sa jag som glatt och obekymrat delade fåtölj med en utav dem.


För som bekant var kalaset det mest välpyntade och eventuellt mest välbesökta hemmakalas jag skådat i min dar.

Fyra våningar sjörövarskepp alltså, med fiskenät och skatter i trappen, rom för den som önskade i baren och med ankar tatuerade baröverkroppade medlemmar i det spelande livebandet.



En av piraterna kunde prata en smula svenska. Festligt, tyckte vi.


Som tidigare nämnts anlände vi alltså till partyt helt utan varken krokar på armarna eller scarfar runt huvudena. Kanske främst för att främlingen på linbanan, som strax blev en vän, glömt informera om temat som rådde. Eller ja, faktiskt enbart därför.

Det var dock inget problem för emma som snart fann en chic ögonlapp att dra på sig.


Så fashion var den att vi var tvugna att ta ett kort på fashionfotografposen. Igen. Snyggt!


Och som sig bör på ett riktigt bra kalas erbjöds senare både möjligheten att dansa disko och att hålla djupa livsfilosofiska diskussioner natten lång. Bra party!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0