Uppmärksamt

Att ha sin lediga dag på en onsdag kan ha både nackdelar och fördelar. Nackdelar såsom ensamhet och uttråkning, med tanke på att det ofta är ganska lugnt både på kamraternas ledighetsfronter och på sakersomhänderistanfronten just då. 

Fördelarna däremot kan bestå i en rad olika grejer. Bland annat kan det bestå i att man tvingas göra något på egen hand. Till exempel gå till sjön, läsa en god bok och hälla i sig en smaklig kopp kaffe. 

Att utflykta i ensamhet ger en även stora möjligheter att upptäcka nya käcka grejer som annars kanske hade gått omärkta förbi. Som till exempel en liten gräsand som mobbas bort ur sikt av ett gäng kamerakåta svanar,





eller en väldigt, väldigt liten kaffe latte, 


eller en jätteskäggig speldosefarbrors hunds hatt, som på ett mycket käckt vis matchar den skäggige speldosefarbrorns hatt. Fint!


Kanske kan man även skåda något så trevligt som ett kaffemuseum och kanske hinner man tänka tanken att det vore ett ställe att besöka. Lägger man dock uppmärksamhetsögat till kan man även läsa skylten vid sidan om dörren och inse att museet är stängt året ut. Tråkigt.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0