Nu åker vi hem igen.

Helgen har försvunnit på ett ögonblick. Nu är vi påväg hem igen.
Gårdagkvällen var som väntat festlig som få. Den började med en döfräsch middag hos faster (fem pestoburkar av fem möjliga) och slutade på hemma hos Stefan på hans födelsedagskalas. Tyvärr var Stefan inte hemma för att fira, men det hindrade inte oss från att göra det. Massa choklad och pommes pinnes fanns att äta, så vi hade det rättså härligt trots att vi inte kände så många kottar. 

Idag har det blåst ganska rejält i Malmö. En farbror Jenny och jag stötte på i en hiss berättade att han blåst omkull då han försökte gå på en promenad och Linn hade tydligen sett en unge som lyfte från marken vid en extra kraftig vindpust (turligt nog höll hon sin moder i handen, så hon flög inte så långt). Det busiga vädret hindrade oss dock inte från att uträtta en del ärenden. Vi har bland annat hunnit hälsa på farmor min. Där fick vi höra beättelser om hennes glada ungdom ta emot ettt par arvegods som hon ville att vi skulle förvalta. (Om ni har tur får ni se bilder senare) Vi har också hunnit besöka ett himla tjusigt italienskt café som ligger i närheten av den där höga snurrade byggnaden som brukar kallas Turning Torso. Det var himla härligt. Glassen var delikat och arkitekturen i området ytterst fascinerande. Ett besök dit rekommenderas varmast.

Hur har ni haft det i helgen? Blåsigt?

   

 


Kommentarer
Postat av: anders

hej ida! jag är glad att vistelsen i malmö gick bra. det är en trevlig stad. själv har jag varit på ikea idag igen. är man en svensson så är man ju. det var trevligt och vi köpte ny damvippa. gick en stund och tittade på soffor också, borde köpa en ny. det gick bra framtill att min son råkade kissa lite i en av utställningssofforna. lite akward så vi vände på soffkudden och gick därifrån. vi måste verkligen lära honom att kissa på toaletten istället. han är ju trots allt tio snart.

imorgon börjar jobbet och slitet igen. det ska bli trevligt att starta igång en ny inspirerande arbetsvecka!

/Anders

2009-10-04 @ 17:39:33

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0