Angående dagens slutsatser

Idag har jag tagit hand om hela hushållets tvätt. Hängt, tumlat, vikt och sprungit uppochner för trapporna har jag gjort, nästan hela dagen lång, och det hela har varit ganska fint och harmoniskt. Mycket tid har det gett  för meditation och eftertanke och sådana saker, vilket har lett till att en del slutsatser angående livet har dragits. Här har ni dom. Slutsatserna alltså.

1. Angående lacktajts.
För att ett par lacktajts skall vara ett par snygga lacktajts bör de vara ett par tajta lacktajts. Otajta lacktajts är inte tajt alls. Snarare döfult. Hässlich rentutsagt.

2. Angående tidsfördriv.
Det bästa sättet att fördriva tiden det tar för en torktumlare att göra en hög lakan extra torra är inte som många tror att läsa en god tysk bok. Ack nej. Det bästa sättet att få tiden att gå är att pilla med sitt eget hår. Man kan till exempel byta bena. Från en vänsterbena till en högerbena eller från en högerbena till en mittbena. Själv har jag idag valt att satsa på det sistnämnda alternativet och förundrades då väldigt över hur fräsigt det såg ut. Dessutom kändes det hela väldigt kul i hårbottnen. Ett faktum som icke bör underskattas. 

3. Angående tvättvikning.
Själv är jag av åsikten att tvättvikning är något av det trevligaste man kan sysselsätta sig med. Ett konkretare sätt att se frukterna av sitt arbete är svårt att finna, har jag fått för mig, och då jag är ett stort fan av arbete som ger resultat kan jag sysselsätta mig med just detta i timmar. På senare tid har min glädje dock mattats av något. Jag har nämligen insett att trevligheten har en gräns. Att det finns ett undantag från trevligheten,som förstör min ordning och så att säga suger glädjen ur mig. Undantaget är de svarta strumporna.

De svarta strumporna är nämligen oändligt många, oändligt lika men samtidigt ack så olika. Mörksvarta, ljussvarta, lite smågrå, svarta med text på, svarta med grodor på och svarta utan grodor på. Det värsta av allt är dock att  dessa små svartingar dessutom tillhör tre olika damer, utan att det på något vis går att urskilja på varesig storlek eller mönster vilka som tillhör vem.  

Hemskingar är vad de är.

 
Yes. Det var allt. Slut på slutsatser.
Tack för nu.
Puss


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0